Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 43 vendég van a webhelyen.

Tisztelt Felvételiző Nyolcadikosok!

A középfokú beiskolázás központi írásbeli vizsgájára 2013. január 19-én (szombat) kerül sor. A vizsga 10.00 órakor kezdődik. Kérem, a felvételiző diákok 9.30 órakor jelenjenek meg.

A központi írásbeli vizsga kiértékelt dolgozatait a vizsgázó és szülője az igazgató által meghatározott helyen és időben, az iskola képviselőjének jelenlétében megtekintheti, azokról kézzel vagy elektronikus úton pl. digitális fényképezőgéppel másolatot készíthet, és – kizárólag a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén – az értékelésre észrevételt tehet. Ha az iskolában a feltételek rendelkezésre állnak, a vizsgázó kérésére a saját kiértékelt dolgozatáról másolatot kell készíteni.
A kijavított feladatlapok megtekinthetők és a hivatalos javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén észrevétel tehető. A kijavított és értékelt feladatlapokról fénymásolat kérhető melynek díja 10 Ft/A4-es lap.

A felvételizők a kijavított és értékelt feladatlapjaikat megtekinthetik a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola emeleti irodájában 2013. január 25-én (péntek) 8.00 – 16.00 óráig.

A vizsgázó és szülője a javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén észrevételeit a megtekintést követő első munkanap végéig – tizenhat óráig – írásban adhatja le. Az észrevétel benyújtására nyitva álló határidő elmulasztása esetén egy napon belül lehet igazolási kérelmet benyújtani. Az igazolási kérelem benyújtási határideje jogvesztő.

A felvételizők és szüleik a javítási-értékelési útmutatótól eltérő értékelés esetén észrevételt tehetnek a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola Igazgatójánál 2013. január 28. (hétfő) 16.00 óráig, orvosi igazolás bemutatásával 2013. január 29. (kedd) 16.00 óráig

Várjuk a felvételizőket, jó vizsgázást kívánunk.

webmaster, Cs, 2013-01-17 15:40
Felvételizők