Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 22 vendég van a webhelyen.

2016. március 15.

Az idei tanévben kicsit hamarabb tartottuk a március 15-i megemlékezést iskolánkban.
Izgatottan álltak színpadra a diákok, a többiek pedig csendben figyelték a műsort. Iskolai előadás volt, ami egyben főpróbának is beillett, hiszen március 11-én pénteken a MH. Szolnok 86. Helikopter Bázis ünnepi állománygyűlésén iskolánk diákjai adják a megemlékező műsort. Mindkét ünnepségen a Helikopter Bázis Katonazenekarával együttműködve adják elő a diákok a jeleneteket.
Tamasi Gyopárka tanárnő állította össze a műsort és készítette fel a tanulókat. Tóth János alezredes, tanár úr tanította be a katonai jelenetet, dr. Abonyiné Szakálos Viktória és Molnár Gyöngyi tanárnők a kellékek beszerzésében, Király Béláné színpadi berendezési tárgyak kölcsönadásával nyújtott nagy segítséget. Az ötletek, a díszletek, a ruhák kölcsönzése és varrása, a KatonaSulis diákok alakiztatása mind-mind azt mutatja, hogy iskolánk szívügyének tartja a színvonalas műsorok színpadra vitelét.
A színes, változatos műsor elemei között szerepelt néptánc, szimbólumok alkalmazása, színpadi jelenet, menetelés, kivetítés, próza, vers.
Gratulálunk pedagógusainknak, diákjainknak, és sikeres szereplést kívánunk nekik Szolnokon is.

Mészáros Bernadett
igazgatóhelyettes


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

szabados, Cs, 2016-03-10 17:56