Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 32 vendég van a webhelyen.

7. Kinizsi Nap a Fiatalokért -Sportnap

Köszöntő a 7. Kinizsi Nap a Fiatalokért – Sportnapra

Köszöntöm vendégeinket, diákjainkat, a meghívott tanulókat és kísérőtanáraikat, kollégáimat, akik közül többen sokat dolgoztak a mai nap sikeréért. Sportnapunkat pályázati forrásból tudjuk megrendezni, a pályázatot írta Tamasi Gyopárka tanárnő.

Megemlékezés - Katona Sándor, volt testnevelőtanárunkra, aki jó néhány évvel ezelőtt kezdeményezte az iskolai sportnapot. Az ő sporttevékenységének emlékére is ajánljuk ezt a mai napot.

Sportnapunk fő szervezője Vigh Krisztián, testnevelőtanár. Ők sokat dolgoztak együtt iskolánkban.

A nap folyamán élsportolók, különböző sportegyesületek, szakosztályok képviselői is megjelennek körünkben. Itt lesz Fehér János, iskolánk egykori diákja, a lábtoll-labda képviselője, Krupincza János karate-edző, Soós Edit a triatlon egyesület vezetője, Tóth Renáta, szivacskézilabda oktató, Szalinka Szilvia sportakrobatika edző, Lőrinczy Attila és Lőrinczy László a birkózók részéről, Bucsi Krisztina testépítő, Csutka Julianna zumbaoktató, Ijász Egyesület tagjai.

Várjuk Lisztes Krisztiánt, a Ferencváros, a magyar labdarúgó válogatott, valamint a Bundes Liga egykori labdarúgóját.

A sportnap résztvevői többek között a Városunk Fejlődéséért Egyesület által szervezett egészségügyi szűréseken vehetnek részt, dr. Tóth Katalin orvosi tanácsokat ad. Az egyesület szervezésében dr. Cordines Ágnes, a Népegészségügyi Főosztály főorvosa, az egészséges életmódról, táplálkozásról tart érdekes előadást tanulóinknak.

A sportnap megszervezését felügyelte Farkas Csaba, őrnagy, őrsparancsnok-helyettes, és Kapás Béla törzszászlós, iskolarendőr.
Felhívom a diákok és felnőttek figyelmét arra, hogy értékeikre, telefonjukra, pénzükre vigyázzanak. Megőrzést nem vállalunk a mai napon.

Fontos tudnivalók:
Megkérem az osztályfőnököket, hogy a megnyitó után osszák ki tanulóiknak az aláírásgyűjtő füzetecskéket, melyeket minden sportállomásra magukkal visznek a diákok, és az ott lévő kinizsis tanárokkal aláíratják. Fontos, hogy ezeket a füzetecskéket 13 órakor adják is le a diákok az osztályfőnöküknek. A mai nap munkanap, így kötelező egy orvosi előadáson részt venni, illetve legalább egy szabadidős sporttevékenység kipróbálása.
A legtöbb aláírást gyűjtők között értékes jutalmakat sorsulunk ki.

Háromnegyed kettőkor gokart bemutató lesz a Főtéren, mely fokozott biztonságot igényel. Kérek minden kollégámat, hogy sárga mellényben legyünk a helyszínen és minden gyerek és felnőtt figyelmét hívjuk fel a fokozott óvatosságra.

Mindenkinek nagyon jó sportolást, kellemes időtöltést kívánok.


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

szabados, Sze, 2016-04-06 07:02