Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 42 vendég van a webhelyen.

Megemlékezés a Doni hősökről

 

A Doni hősök emlékére tartott megemlékezésen iskolánk is részt vett 2012. január 12-én a katolikus templom előtt. Berkesi Ákos 10.a osztályos tanuló szavalt egy verset, majd Tarjányi István tanár úr mondott az ünnephez méltó emlékező szöveget.

Köszönjük munkájukat!

webmaster, H, 2012-01-16 16:02
tovább

Karácsonyi hangverseny


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

webmaster, Cs, 2011-12-22 19:08

Advent 4


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Az utolsó gyertya meggyújtásában ismét segédkeztek a gimnázium tanulói. December 17-én a 9.b osztály néhány tanulója és osztályfőnökük, Tamasi Gyopárka, valamint Reich Lászlóné és N. Szabó Lászlóné kínálták a teát és a finom falatokat.
A Városunk Fejlődéséért Egyesület által rendezett programsorozat minden egyes szombatján egy-egy osztály és osztályfőnökei, tanárai jöttek és osztották a teát, látták vendégül a megjelenteket a karácsonyfa és az adventi gyertya mellett. Az utolsó és egyben legméltóságteljesebb napon a gimnázium tanulói adták a műsort. A műsorban köszönjük Urbán Enikő és Túróczi Sándor munkáját, aktív részvételét is.

webmaster, K, 2011-12-20 17:48
tovább

Karácsonyi vásár


Iskolánk 9. b és 10. b osztály közgazdaság szakmacsoportos tanulói karácsonyi vásár keretében büfét üzemeltettek, és karácsonyi CD-t árusítottak. A tiszta bevételt a Kinizsi DSE javára ajánlották fel. A jó hangulatú délelőttökön meleg szendvicseket, gofrikat és teát árultak. A diákok végigkísérték azt a gazdasági folyamatot, amikor a termék előállításától, a reklámozáson keresztül eljutunk az árusításig, illetve a bevétel megszámolásáig.
Köszönjük az iskola tanulóinak, hogy vásároltak, így segítették a 9. és 10. osztály tanulóinak a tananyag feldolgozását, valamint támogatták a Kinizsi DSE-t.

További képek a továbbra kattintva.

webmaster, P, 2011-12-16 15:14
tovább

Karácsonyi műsor az Idősek klubjában

2011. december 14-én Karácsonyi műsor keretében köszöntötték iskolánk tanulói az Idősek klubjának tagjait. A korábbi önkéntes program révén igen jó kapcsolatban, személyes ismeretségben vannak diákjaink az idősekkel. Az otthon lakói, bejáró tagjai és a dolgozók mindig szívesen nézik a fiatalok műsorát. Volt, aki elérzékenyült, volt, aki jókívánságait fejezte ki, volt aki „egyszerűen csak örült” nekünk.
Köszönjük a finom édességet és a kis ajándékot.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden gondozottnak.

A Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola tanulói és dolgozói

webmaster, P, 2011-12-16 15:06

Advent 3

December 10-én már harmadik alkalommal segítették a Kinizsi Gimnázium diákjai a Városunk Fejlődéséért Egyesület munkáját. Az Advent harmadik vasárnapját megelőző szombaton a 11. a osztály és osztályfőnökük, Reich Lászlóné kínálták a Kossuth téri programra érkezőknek a zsíros kenyeret és a teát, a vendégek nem kis örömére.
December 17-én nemcsak a vendéglátás, de a műsorban való szereplés is diákjaink feladata lesz, melyre sok szeretettel várunk mindenkit!

webmaster, Cs, 2011-12-15 12:06
tovább

Mikulás - Ki Mit Tud


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

December 6-án, Mikulás napján Ki mit tud? – ot rendeztünk a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola tanulói részére. Többen ötletes, egész osztályt megmozgató produkciót adtak elő, legnépszerűbb a zenés-táncos kategória volt. A zsűri azt értékelte, hogy mennyire voltak az előadók lelkesek, mennyire volt eredményes a felkészülés, milyen hatással volt a nézőközönségre és mennyire volt ötletes, kreatív az előadás. Az öt tagú zsűri csokival, szaloncukorral díjazta a helyezetteket.

webmaster, Sze, 2011-12-07 20:29
tovább

Advent 2


Advent második hétvégéjén folytatódott Abonyban a Városunk Fejlődéséért Egyesület által kezdeményezett városi ünnepségsorozat. A tanulóink ezen a szombaton is részt vettek a rendezvényen. December 3-án a 12.b osztály tanulói és osztályfőnökük, Mészáros Bernadett segítették a szervezők munkáját a város főterén.

Köszönjük munkájukat

Iskolánk tanulói december 17-én adják az ünnepi műsort.

 

 

 

webmaster, Sze, 2011-12-07 19:21
tovább

Advent

Iskolánk a Városunk Fejlődéséért Egyesület által kezdeményezett városi szintű adventi ünnepségsorozat aktív résztvevője. A tanulóink minden szombaton részt vesznek a rendezvényen, segítik a szervezők munkáját. Minden szombaton más osztály kínálja a forró teát, forralt bort és a felajánlott ételt egy-egy pedagógus felügyeletével.
November 26-án a 11. b osztály tanulói és Szekeres Tünde tanárnő töltött el egy hideg, ám annál kellemesebb délutánt a város főterén.

webmaster, K, 2011-11-29 11:04

Őszi érettségi

Iskolánk végzős tanulói az idei évben is sikeresen szerepeltek a 2011-es év őszi érettségi vizsgaidőszakán. A jelenleg érvényes jogszabályok szerint minden évben két érettségi vizsgaidőszak van (tavasszal és ősszel), ami egyben lehetővé is teszi, hogy a diákok ún. előrehozott érettségit is tegyenek. Ezzel a lehetőséggel az idei évben is éltek végzős tanulóink, akik magyar nyelv és irodalom, illetve történelem tantárgyból tettek előrehozott érettségi vizsgát. Kiváló eredményekkel tértek haza, az 5 tanuló 4,8-es átlagot ért el, és két tanuló dicséretet kapott szóbeli feleletére magyar nyelv és irodalomból, valamint történelemből.

Gratulálunk tanulóiknak

webmaster, K, 2011-11-29 10:33
tovább