Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 61 vendég van a webhelyen.

Gulyásfesztivál


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Az idei szolnoki gulyásfesztiválon iskolánk meghívott vendégként képviseltette magát. A Tiszaligetben megrendezett hagyományőrző fesztiválon több, mint száz bográcsban főzték a résztvevők a magyaros ételeket. Iskolánkból a 2010. szeptemberi szüreti nap főzőversenyének győztes csapata vett részt, a lelkes csapat gulyáslevest főzőtt.

webmaster, H, 2011-09-19 13:32
tovább

Kedves Diákok!

Iskolánk a Fiatalok Egészséges Életmódjáért Egyesület által nyert pályázat együttműködő partnereként ismét egy önkéntes pályázatot valósít meg a tavalyi tanév sikeres pályázatához hasonlóan.
A projekt augusztus és szeptember hónapban zajlik Dévainé Kazinczy Sára vezetésével a Speciális Otthonban.
Várjuk a fiatalok jelentkezését a kinizsi|@|kinizsi-abony.sulinet.hu e-mail címre vagy személyesen szeptember 2-áig.

webmaster, Sze, 2011-08-10 10:44

Búcsúzunk Nagy Tibortól

Nagy Tibor 2009-ben került a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskolába testnevelő tanárként Katona Sándor kollégánk után. A két embert évek óta tartó barátság főzte össze.
Tibor a kapott testnevelői örökséggel kiválóan tudott élni. Ide kerülése után számos sportprogramot szervezett, szinte rögtön levezényelt egy kézilabda diákolimpiát, amire csapatokat verbuvált diákjaink közül.

Urbán Enikő, Sze, 2011-08-10 08:58
tovább

Továbbtanulás a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskolából 2011.

Nagy örömünkre szolgál, hogy idén is szép számmal nyertek felvételt felsőoktatási intézményekbe iskolánk tanulói közül. Még nem tudunk mindenkiről, igyekszünk az információkat begyűjteni. Gratulálunk és jó pihenést kívánunk a nyár hátralévő részére.

 

webmaster, Cs, 2011-07-28 12:44
tovább

Szóbeli érettségi

A 2010/2011-es tanév sikeres érettségi vizsgaidőszakkal zárult. Az idei tanévben a 13.a, a harmadik alkalommal indított nyelvi előkészítő gimnáziumi osztály és a 12.b szakközépiskolai osztály érettségizett. Komoly és eredményes munka van a diákok és a vizsgabizottság mögött is. A 13.a osztályból a diákok több mint a fele tett emelt szintű érettségi vizsgát, ami a továbbtanulás szinte elengedhetetlen eleme lett. Mindenkinek továbbtanulási szándéka van felsőfokú szakképzésben vagy felsőoktatásban. A diákok kiváló teljesítmény nyújtottak az egész vizsgán, az osztály több mint a felének 4,5 fölött lett az érettségi eredménye.
A szakközépiskolai osztály tanulói közül is szeretnének továbbtanulni, de vannak közöttük, akik a munka világába kóstolnak bele.
Emellett az idei évben az alsóbb évfolyamokból is nagy számmal tettek előrehozott érettségi vizsgát egy vagy két tantárgyból.

Iskolánk gratulál a szép eredményekhez, és sok sikert kívánunk nekik az élethez!

webmaster, Szo, 2011-06-18 16:50
tovább

Nyelvvizsgák 2010-2011

Iskolánk 2004-ben indította el a nyelvi előkészítő gimnáziumi tagozatát. Ezzel a célunk az volt, hogy a 9. évfolyamon az angol nyelvvel kiemelt óraszámban foglalkozzanak a diákok, azért, hogy közülük többen is nyelvvizsgához jussanak. Minden évben tanulóink közül szép számmal szereznek középfokú nyelvvizsgát angol nyelvből. A 9. évfolyamon az elsődleges cél a szóbeli nyelvvizsga megszerzése a tanév végén. Az idei évben a haladó csoportból 8 tanulóból 7 fő tett sikeres szóbeli középfokú nyelvvizsgát angol nyelvből. Iskolai szinten a felsőbb évfolyamokon további 19 fő tett középfokú írásbeli vagy szóbeli nyelvvizsgát a tanév alatt.

Gratulálunk a sikeres nyelvvizsgákhoz!

webmaster, Szo, 2011-06-18 15:24

Jutalomkirándulás


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Iskolánk évek óta szervez a tanulóknak iskolai jutalomkirándulást. Az osztályfőnökök és szaktanárok javaslata alapján vesznek részt a tanulók ezeken a kirándulásokon: az iskolai műsorokon, rendezvényeken való szereplésért, versenyeken való részvételért, és közösségi vagy tanulmányi munkáért.

webmaster, K, 2011-06-14 18:36
tovább

„Önkéntes Kinizsisek” pályázatunk véget ért


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Az iskolánk befejezte a TÁRSadalmi Szolidaritás programját. A pályázat a tanév második félévében február hónaptól május végéig zajlott. Ennek keretén belül többször voltunk műsort adni az Idősek otthonában: nőnapi, húsvéti, anyák napi műsorral készültünk, életút interjúkat készítettek a fiatalok, takarítottunk az otthonban, valamint egy közös kiránduláson vettünk részt Budapesten. A pályázat kiírása szerint a program felkészítő és feldolgozó órákkal zárult, amit Deákné Orosz Zsuzsanna tartott nekik, így tudatosították az önkéntesség fogalmát, annak lényegét, tartalmát

webmaster, K, 2011-06-14 18:30
tovább

VÁLTOZÁS! - Javító- és osztályozó vizsgák

A javító- és osztályozó vizsgák 2011. augusztus 23-24-25-én kerülnek sorra.

Tekintettel arra, hogy több tantárgyból kell megszervezni a vizsgákat, több napra kell beosztani a tanulókat. A matematika tantárgyból biztosan augusztus 23-án (kedd) lesznek a javítóvizsgák. A további tantárgyakból augusztus 24-25-én lesznek a javítóvizsgák.

A végleges beosztást 2011. augusztus 4-én teszi közzé az iskola.

Kérjük a diákokat, hogy figyeljék az iskolai honlapot, illetve az iskola bejáratán a kiírást.

Jó felkészülést kívánunk.

webmaster, K, 2011-06-14 18:18
tovább

I. Wass Albert Könyvgyűjtő Akció

Kedves Diákok!

Kérünk Benneteket, hogy az I. Wass Albert Könyvgyűjtő Akció keretében gyűjtsetek otthon olyan használt magyar nyelvű szépirodalmi, képzőművészeti alkotásokat, amelyekre már nincs szükségetek. Ezeket a könyveket erdélyi és csángóföldi gyermekek számára a könyvgyűjtő akció keretében eljuttatjuk a szervezőkhöz.

Határidő: 2011. május 25. (szerda)
A gyűjtés helye: igazgatói iroda

Köszönettel
az iskola Tantestülete

webmaster, Cs, 2011-05-19 10:47
tovább