Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 35 vendég van a webhelyen.

Nyertes pályázónk

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium és a Magyarországi Cigányokért Közalapítvány pályázatán 11.a osztályos gimnáziumi tanulónk a legmagasabb egyszeri állami ösztöndíjban részesült.
Ennek feltétele az volt, hogy a tanulmányi átlaga érettségit adó középiskolában 4,0 és 5,0 között legyen, illetve a halmozottan hátrányos helyzet megléte. A feltételeknek tanulónk megfelelt 4,53 átlagával. Kiváló közösségi munkát végez az osztályban. Így a megpályázható összeg legmagasabb ösztöndíjában részesítették. A pályázat elkészítésében segítségére volt az osztályfőnöke és a pályázatokért felelős pedagógus.

Gratulálunk a tanulónak!

webmaster, Cs, 2011-05-19 10:32

Önkéntes Kinizsisek kirándulása (új galériával)


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Az új galéria megtekinthető ITT
Iskolánkból azok a diákok, akik részt vesznek a TÁRSadalmi Szolidaritás programjában 2011. május 13-án, pénteken közös kiránduláson vettek részt az Idősek Otthonának lakóival, és az Idősek Klubjának tagjaival. Budapesten voltunk, ahol a Duna Corso elnevezésű sétahajón kirándultunk.

webmaster, H, 2011-05-16 08:11
tovább

Kirándulás az Országházba

2011. május 9-én parlamenti látogatáson vettünk részt. A 9. a és a 9. b osztály osztályfőnökükkel, Juhászné Lengyel Mária tanárnővel és Szabados László tanár úrral kirándultak az Országházba. A program 10.00 órától 14.40 óráig tartott. A képviselők munkájáról tartott előadást dr. Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezető-helyettese, egy idegenvezető hölgy végigkísért bennünket, megmutatta a kupolateremben a koronázási jelvényeket, meglátogattuk a parlamenti könyvtárat, elfogyasztottunk egy szendvicsebédet.

webmaster, P, 2011-05-13 10:44
tovább

Vízitábor 2011


Kattintson a képre a nagyításhoz

Iskolának az életéhez szorosan hozzátartoznak a szabadidős-, sport- és egyéb tábori programok.
Az iskola és a Kinizsi DSE a Fiatalok Egészséges Életmódjáért Egyesülettel közösen kenu tábort szervez.

webmaster, Cs, 2011-05-12 08:13
tovább

IV. Városi Egészségnap


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Május 7-én rendezték meg a IV. Városi Egészségnapot, amin iskolánk tanulói is felléptek. A megnyitón Juhász Nikolett, Kazinczy Barbara, Spolmin Petra, Gál Viktor és Schneider Krisztián 13. osztályos tanulók modern tánccal léptek fel, és nagy sikert is arattak a komoly akrobatika elemeket is tartalmazó számukkal.

webmaster, H, 2011-05-09 13:37

Önkéntes Kinizsisek – anyák napi műsor


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Május 5-én az Önkéntes Kinizsisek a TÁRSadalmi szolidaritás program keretén belül ismét műsort adtak az Idősek Otthonában anyák napja alkalmából.

webmaster, P, 2011-05-06 10:08
tovább

Érettségi a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskolában

2011. május 2-án megkezdődött az idei érettségi vizsgaidőszak. Első napon a magyar nyelv és irodalom, kedden a matematika, szerdán a történelem, majd csütörtökön az angol nyelvi, pénteken német nyelvi írásbeli vizsgafeladatokkal bírkóznak meg a fiatalok. A következő héten a választott vizsgatárgyak közvetkeznek, (iskolánkban: földrajz, biológia, informatikai alapismeretek, közgazdasági alapismeretek üzleti gazdaságtan).

webmaster, Cs, 2011-05-05 08:52
tovább

Ballagás


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

2011. április 29-én a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola végzős tanulói elballagtak. Az április utolsó hete az iskolánk életében ugyan a megszokott, de mégis szívfacsaró időszakot jelenti, hiszen középiskolai tanulmányaik végéhez értek a szakközépiskolai és a nyelvi előkészítő gimnáziumi osztály diákjai. A fiatalok az utolsó héten a város utcáit járván szerenádokat adtak tanáraiknak. Péntek délelőtt a végzős tanulók bolondballagást tartottak, és így búcsúztak az iskolai hétköznapoktól. Péntek délután az alsóbb évfolyamosok feldíszítették az iskolát a méltó búcsúhoz. A ballagás az iskolai hagyományoknak megfelelően történt. A végzősök körbejárták utoljára az iskolát, felkötötték az iskolazászlóra a búcsúszalagjukat, majd a ballagási ünnepségen búcsúztak el az osztályfőnökök és az osztályok.

Részlet Tamasi Gyopárka tanárnő beszédéből, mellyel osztályától, a 13. a osztálytól búcsúzott:

„„Örvendezz a te ifjúságodban, és vidámítson meg téged a te szíved a te ifjúságodnak idejében”
Kedves Ballagó Diákok!
A Prédikátor Könyve 12. részének 1. versével köszöntelek benneteket a 13. a osztályfőnökeként..

webmaster, Cs, 2011-05-05 08:44
tovább

Önkéntes Kinizsisek - húsvéti műsor


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Az Önkéntes Kinizsisek a TÁRSadalmi Szolidaritás programot folytatták. Az áprilisi hónapban a diákok életút interjúkat készítettek azokkal az idősekkel, akik vállalták a beszélgetéseket.

webmaster, Sze, 2011-04-20 10:46
tovább

Tanulóink véradáson

Az iskolánkból 2011. április 19-én a Városunk Fejlődéséért Egyesület és a Vöröskereszt által szervezett véradáson az iskolánkból negyedik alkalommal vettünk részt. A véradásra Herédi János tanár úr, aki több mint 30-szoros véradó, szervezte meg a 9 fős csapatot a 18. életévüket betöltött tanulók közül a 12. a és 13. a osztályokból. A diákok között is van már többszörös véradó is. Iskolánk tervezi, hogy egyre többször és egyre nagyobb arányban vesz részt hasonló megmozdulásokon.

webmaster, Sze, 2011-04-20 10:45
tovább