Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 27 vendég van a webhelyen.

Kinizsisek a Hanák Kolos teljesítménytúrán


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Az iskolánk lassan egy évtizede folyamatosan részt vesz az áprilisban megrendezésre kerülő országos ismeretségű és legnépszerűbb Hanák Kolos mátrai teljesítménytúrán, amelyet a gyöngyösi Hanák Kolos Turistaegyesület szervez meg és bonyolít le.

webmaster, H, 2011-04-18 07:32
tovább

Kinizsi Sportnap


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

2011. április 13-án negyedik alkalommal rendezte meg az iskola a Kinizsi Nap a Fiatalokért című rendezvényt a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskolában. A szervezők a Fiatalok Egészséges Életmódjáért Egyesület, a Kinizsi DSE, Kinizsi DÖK és a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola volt.

webmaster, Cs, 2011-04-14 11:20
tovább

Tavaszi takarítás a salgóbányai táborban


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

A Fiatalok Egészséges Életmódjáért Egyesület, Kinizsi DSE és a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola tantestületének egy része hétvégén a Salgóbányai Ifjúsági Táborban társadalmi munka keretében a tábor nyári táborozásra való felkészítését megkezdte.

webmaster, Cs, 2011-04-14 10:47
tovább

Takarítás az idősek otthonában


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Az Önkéntes Kinizsisek a TÁRSadalmi Szolidaritás programon nyert pályázat keretében folytatták a megkezdett programot. Az iskola a pályázatban olyan közösségi tevékenységeket vállalt, amelyek a szolidaritást, a közösségi légkört teremtik és erősítik meg a fiatalokban. Így közös ünnepléseket, megemlékezéseket, közös kirándulást, közintézményben tartott takarítást és az idősekkel életút interjúk készítését tervezte be.

webmaster, V, 2011-04-10 09:58
tovább

Szeghő Kata megnyerte a Megavers 3 versenyt!


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Toronymagasan nyerte meg Szeghő Kata, iskolánk 13. a osztályos tanulója a Szolnoktv által rendezett Megavers 3 tehetségkutató versmondó versenyt. Kata szavalását óriási várakozás előzte meg a középdöntőben nyújtott teljesítménye alapján. Ez a teher azonban nem befolyásolta a teljesítményét.

webmaster, Cs, 2011-04-07 17:58
tovább

Szeghő Kata bejutott a Megavers 3. döntőjébe!

Szeretettel gratulálunk iskolánk 13. a osztályos tanulójának, Szeghő Katának, aki a Szolnoktv által rendezett Megavers 3 versmondó versenyen a döntősök közé került. A tegnap (márc. 30-án) tartott középdöntőn Wass Albert Mikor a bujdosó az Istennel beszél című versét szavalta. A közönségre és a zsűrire is egyaránt nagy hatást tett, mindenki dicsérte, senki semmilyen hiányosságot vagy hibát nem talált az előadásában, az egyikük úgy fogalmazott, hogy az ilyen produkciókért érdemes versmondó versenyeken zsűrizni.

webmaster, Cs, 2011-03-31 18:11
tovább

Dr. Imreh Zsuzsanna tájékoztatta iskolánkat az agyhártyagyulladás veszélyeiről

2011. március 28-án Imreh Zsuzsanna doktornő előadást tartott iskolánk tanulóinak és tanárainak. Felhívta a figyelmet a Meningococcus C baktériumra, mely elsősorban az orr és a torok nyálkahártyájában szaporodik és cseppfertőzéssel, szoros és folyamatos kontaktus (köhögés, tüsszentés, csókolózás) útján terjed emberről emberre. A baktérium nem képes sokáig az emberi testen kívül életben maradni, ezért a fertőzés vízvezetékek, uszodai víz, élelmiszerek és ivóvíz útján nem terjed.

 

Kattintson a képre a nagyításhoz!

 

 

webmaster, Sze, 2011-03-30 09:46
tovább

Kirándultunk az MNB-be és a Terror Házába

Hosszú útra indulva, két kiállítás előtt az ember minimális elvárása az, hogy ne unatkozva, fáradtan és érdektelenül menjen és nézze végig azokat. Mi a Magyar Nemzeti Bankot és a Terror Házát látogattuk meg, és azt kell mondanom, a minimális elvárást nagyban felülmúlják.

webmaster, Sze, 2011-03-30 08:57
tovább

Március 15-i ünnepség - galériával


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

A Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola tanulói és dolgozói 2011. március 11-én ünnepelték az 1848. március 15-i forradalom 163. évfordulóját.

webmaster, H, 2011-03-21 09:11
tovább

Az Abonyi Lajos Falumúzeum Baráti Körének Március 15-i ünnepsége


Március 14-én az Abonyi Lajos Falumúzeum Baráti Köre megemlékezést tartott az 1848-as forradalmi események tiszteletére. A megemlékezésen iskolánk is részt vett már hagyomány jelleggel.

webmaster, H, 2011-03-21 09:00
tovább