Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 26 vendég van a webhelyen.

A Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola a 2016-2017-es tanévre pótfelvételit hirdet

A Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola a 2016-2017-es tanévre pótfelvételit hirdet a 4 évfolyamos gimnáziumi osztályba (belső kód: 014).

Jelentkezés személyesen, az iskola Igazgatóságán, előzetes egyeztetés alapján
a 06-53-360-071 telefonszámon.

Jelentkezési határidő: 2016. május 13.

szabados, K, 2016-05-03 11:24
tovább

Dr. Márki Árpád előadása a Kinizsiben


Márki Árpád, a Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar Gyógyszerhatástani és Biofarmáciai Intézet egyetemi adjunktusa ismét előadásokat tartott a Kinizsi Gimnáziumban.

A 13. a osztály tanulóinak a homeopátiáról beszélt, a 10. a és a 9. a osztály diákjainak pedig az energiaitalok, doppingszerek hatásairól tartott előadást. Köszönjük tájékoztatását.

szabados, H, 2016-04-25 07:07

A József Attila Szavalóverseny résztvevői és felkészítő tanáraik


Gratulálunk mindannyiuknak!

szabados, H, 2016-04-18 06:42

Telek Viki megint győzelmet aratott egy táncversenyen több kategóriábanViki örömmel mesélt eredményeiről.
"2016. március 19-én Szolnokra utaztunk versenyezni a Széchenyi sportcsarnokba. Kétszer léptem színpadra, egyszer csapattal és másodjára duóban egy nagyon kedves csapattársammal. Ez a verseny egy minősítő verseny volt. Csapattal "B" kategóriában indultunk, ami közép-haladót jelent, míg duóban "A" kategóriában versenyeztünk, ami már profi kategória. Mind a két kategóriában első helyezést sikerült elérni. A következő verseny 2 hét múlva, április végén lesz Mezőkövesden, és ez igen rangos versenynek mondható.
A képen látható a tánctanárom Szekeres Andrea, akinek még egyszer nagyon köszönjük a felkészítést, és duó társam, Vida Viktória." (Telek Viktória 10.a)

szabados, H, 2016-04-18 06:39

Gratulálunk


A KYOKUSHIN Karate Diákolimpia országos döntőjében iskolánk 9. a osztályos tanulója, Csajbók Attila II. helyezést ért el.

szabados, H, 2016-04-11 08:34
tovább

Riport Horváth Annamária tanulóval

webmaster, Cs, 2016-04-07 17:06

7. Kinizsi Nap a Fiatalokért -Sportnap

Köszöntő a 7. Kinizsi Nap a Fiatalokért – Sportnapra

Köszöntöm vendégeinket, diákjainkat, a meghívott tanulókat és kísérőtanáraikat, kollégáimat, akik közül többen sokat dolgoztak a mai nap sikeréért. Sportnapunkat pályázati forrásból tudjuk megrendezni, a pályázatot írta Tamasi Gyopárka tanárnő.

Megemlékezés - Katona Sándor, volt testnevelőtanárunkra, aki jó néhány évvel ezelőtt kezdeményezte az iskolai sportnapot. Az ő sporttevékenységének emlékére is ajánljuk ezt a mai napot.

Sportnapunk fő szervezője Vigh Krisztián, testnevelőtanár. Ők sokat dolgoztak együtt iskolánkban.

A nap folyamán élsportolók, különböző sportegyesületek, szakosztályok képviselői is megjelennek körünkben. Itt lesz Fehér János, iskolánk egykori diákja, a lábtoll-labda képviselője, Krupincza János karate-edző, Soós Edit a triatlon egyesület vezetője, Tóth Renáta, szivacskézilabda oktató, Szalinka Szilvia sportakrobatika edző, Lőrinczy Attila és Lőrinczy László a birkózók részéről, Bucsi Krisztina testépítő, Csutka Julianna zumbaoktató, Ijász Egyesület tagjai.

Várjuk Lisztes Krisztiánt, a Ferencváros, a magyar labdarúgó válogatott, valamint a Bundes Liga egykori labdarúgóját.

A sportnap résztvevői többek között a Városunk Fejlődéséért Egyesület által szervezett egészségügyi szűréseken vehetnek részt, dr. Tóth Katalin orvosi tanácsokat ad. Az egyesület szervezésében dr. Cordines Ágnes, a Népegészségügyi Főosztály főorvosa, az egészséges életmódról, táplálkozásról tart érdekes előadást tanulóinknak.

A sportnap megszervezését felügyelte Farkas Csaba, őrnagy, őrsparancsnok-helyettes, és Kapás Béla törzszászlós, iskolarendőr.
Felhívom a diákok és felnőttek figyelmét arra, hogy értékeikre, telefonjukra, pénzükre vigyázzanak. Megőrzést nem vállalunk a mai napon.

Fontos tudnivalók:
Megkérem az osztályfőnököket, hogy a megnyitó után osszák ki tanulóiknak az aláírásgyűjtő füzetecskéket, melyeket minden sportállomásra magukkal visznek a diákok, és az ott lévő kinizsis tanárokkal aláíratják. Fontos, hogy ezeket a füzetecskéket 13 órakor adják is le a diákok az osztályfőnöküknek. A mai nap munkanap, így kötelező egy orvosi előadáson részt venni, illetve legalább egy szabadidős sporttevékenység kipróbálása.
A legtöbb aláírást gyűjtők között értékes jutalmakat sorsulunk ki.

Háromnegyed kettőkor gokart bemutató lesz a Főtéren, mely fokozott biztonságot igényel. Kérek minden kollégámat, hogy sárga mellényben legyünk a helyszínen és minden gyerek és felnőtt figyelmét hívjuk fel a fokozott óvatosságra.

Mindenkinek nagyon jó sportolást, kellemes időtöltést kívánok.


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

szabados, Sze, 2016-04-06 07:02
tovább

Riport Horváth Petra tanulóval

webmaster, V, 2016-03-20 16:50