Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 35 vendég van a webhelyen.

Közgazdaságtan

KEBA eredményhirdetés

A Közép-európai Brókerképző és Értékpapír-piaci Ismeretterjesztő Alapítvány által megrendezett versenyen iskolánkból 2 csapat vett részt.
A tanulók aktívan töltötték az elmúlt néhány hónapot. Négy selejtezőfordulón vannak túl, valamint a hozamversenyen is aktívan vettek részt. Eredményük annak ellenére is nagyon jó volt, hogy a két csapat egyike sem tanult szakmai órák keretében közgazdaságtant.

webmaster, P, 2013-01-25 17:01
tovább

Játékos közgazdasági, önismereti és konfliktuskezelői tréning

„Játékos közgazdasági, önismereti és konfliktuskezelői tréning” címmel a nyolcadikos felvételizők részére Szekeres Tünde tanárnő és Kavecsánszkiné Pál Erika tanárnő foglalkozásokat szervez. Céljuk, hogy a gyerekek megismerkedjenek az iskolával, a tanárokkal, valamint felkeltsék az érdeklődést a közgazdaság tanulása iránt.
Mindennapi életünk során különböző szerepeket töltünk be. Szerepeinket egyrészt magunk választjuk, másrészt a környezetünk visszajelzései alapján korrigáljuk. A szerepeknek megfelelően különböző viselkedésformákat alkalmazunk. Sikerünket az adja, ha a szerepmegvalósítások összhangban vannak személyiségünkkel, belső motivációinkkal.
A tréningjellegű gyakorlatok megoldása során fejlődik a tanulók személyisége, konfliktuskezelői képessége, mások iránti toleranciája.
Várjuk azoknak a tanulóknak a jelentkezését, akik fontosnak tartják egymás megbecsülését, a kulturált véleménynyilvánítást.

webmaster, H, 2012-01-23 14:43

Felhívás a 12. a és a 13. a osztály számára!

Iskolánkban Vigh Krisztián tanár úr a 12. a és a 13. a osztály számára a pénzügyi kultúra fejlesztése céljából órákat tart.
Kérünk Benneteket, jelentkezzetek, keressétek Tanár urat, sok hasznos információt hallotok majd.

Várjuk az érdeklődő diákokat.

webmaster, Sze, 2011-03-02 15:32

Közgazdasági alapismeretek (elméleti gazdaságtan) érettségi feladatsorok

Csatoltan megtalálhatjátok a korábbi évek Közgazdasági alapismeretek (elméleti gazdaságtan) középszintű írásbeli érettségi feladatsorait.

Kiss Anita, H, 2006-11-13 11:37
5 csatolás

Közgazdasági alapismeretek (üzleti gazdaságtan) érettségi feladatsorok

 Csatoltan megtalálhatjátok a korábbi évek Közgazdasági alapismeretek (üzleti gazdaságtan) középszintű írásbeli érettségi feladatsorait.

Kiss Anita, H, 2006-11-13 11:37
5 csatolás
XML csatorna