Belépés

Online felhasználók

Jelenleg 0 felhasználó és 24 vendég van a webhelyen.

Rendezvények

Nőnap az Idősek Otthonában


Iskolánk a tavalyi évben kialakított kapcsolat folytatásaként idén is egy kis műsorral lepte meg az Idősek Otthonának lakóit Nőnap alkalmából. 12 fiú adott műsort, volt gitárszóló, szavaltak, majd virágot adtak át az otthon lakóinak és az Idősek Klubja tagjainak.

webmaster, K, 2012-03-20 10:22

Karácsonyi hangverseny


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

webmaster, Cs, 2011-12-22 19:08

Advent 4


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Az utolsó gyertya meggyújtásában ismét segédkeztek a gimnázium tanulói. December 17-én a 9.b osztály néhány tanulója és osztályfőnökük, Tamasi Gyopárka, valamint Reich Lászlóné és N. Szabó Lászlóné kínálták a teát és a finom falatokat.
A Városunk Fejlődéséért Egyesület által rendezett programsorozat minden egyes szombatján egy-egy osztály és osztályfőnökei, tanárai jöttek és osztották a teát, látták vendégül a megjelenteket a karácsonyfa és az adventi gyertya mellett. Az utolsó és egyben legméltóságteljesebb napon a gimnázium tanulói adták a műsort. A műsorban köszönjük Urbán Enikő és Túróczi Sándor munkáját, aktív részvételét is.

webmaster, K, 2011-12-20 17:48
tovább

Karácsonyi vásár


Iskolánk 9. b és 10. b osztály közgazdaság szakmacsoportos tanulói karácsonyi vásár keretében büfét üzemeltettek, és karácsonyi CD-t árusítottak. A tiszta bevételt a Kinizsi DSE javára ajánlották fel. A jó hangulatú délelőttökön meleg szendvicseket, gofrikat és teát árultak. A diákok végigkísérték azt a gazdasági folyamatot, amikor a termék előállításától, a reklámozáson keresztül eljutunk az árusításig, illetve a bevétel megszámolásáig.
Köszönjük az iskola tanulóinak, hogy vásároltak, így segítették a 9. és 10. osztály tanulóinak a tananyag feldolgozását, valamint támogatták a Kinizsi DSE-t.

További képek a továbbra kattintva.

webmaster, P, 2011-12-16 15:14
tovább

Karácsonyi műsor az Idősek klubjában

2011. december 14-én Karácsonyi műsor keretében köszöntötték iskolánk tanulói az Idősek klubjának tagjait. A korábbi önkéntes program révén igen jó kapcsolatban, személyes ismeretségben vannak diákjaink az idősekkel. Az otthon lakói, bejáró tagjai és a dolgozók mindig szívesen nézik a fiatalok műsorát. Volt, aki elérzékenyült, volt, aki jókívánságait fejezte ki, volt aki „egyszerűen csak örült” nekünk.
Köszönjük a finom édességet és a kis ajándékot.
Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk minden gondozottnak.

A Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola tanulói és dolgozói

webmaster, P, 2011-12-16 15:06

Advent 3

December 10-én már harmadik alkalommal segítették a Kinizsi Gimnázium diákjai a Városunk Fejlődéséért Egyesület munkáját. Az Advent harmadik vasárnapját megelőző szombaton a 11. a osztály és osztályfőnökük, Reich Lászlóné kínálták a Kossuth téri programra érkezőknek a zsíros kenyeret és a teát, a vendégek nem kis örömére.
December 17-én nemcsak a vendéglátás, de a műsorban való szereplés is diákjaink feladata lesz, melyre sok szeretettel várunk mindenkit!

webmaster, Cs, 2011-12-15 12:06
tovább

Mikulás - Ki Mit Tud


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

December 6-án, Mikulás napján Ki mit tud? – ot rendeztünk a Kinizsi Pál Gimnázium és Szakközépiskola tanulói részére. Többen ötletes, egész osztályt megmozgató produkciót adtak elő, legnépszerűbb a zenés-táncos kategória volt. A zsűri azt értékelte, hogy mennyire voltak az előadók lelkesek, mennyire volt eredményes a felkészülés, milyen hatással volt a nézőközönségre és mennyire volt ötletes, kreatív az előadás. Az öt tagú zsűri csokival, szaloncukorral díjazta a helyezetteket.

webmaster, Sze, 2011-12-07 20:29
tovább

Szalagavató 2011


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez (Fotó: Éberhardt Tamás)

A 13.a osztály képei a MiAbonyunk oldalán ITT megtekinthető. (Fotó: Polyák Attila)
A Tovább linkre kattintva olvasható Kavecsánszkiné Pál Erika beszéde.

webmaster, Cs, 2011-11-24 10:39
tovább

OKtóber 23-i ünnepség


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

webmaster, P, 2011-10-21 15:38

Szüreti nap 2011


Kattintson a képre a galéria megtekintéséhez

Rövidesen beszámoló...

webmaster, Szo, 2011-09-24 11:17
XML csatorna