ONLINE-ból jeles!

Tamasi Gyopárka, a Kinizsi Pál Gimnázium magyar- földrajz szakos pedagógusa jelölést szerzett az online tanítás és a közösségépítés területén legjobban teljesítő pedagógus kategóriában.

Ezt a pályázatot a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács hirdette meg, hogy lehetősége legyen a  diákoknak, szülőknek arra, hogy szavazhassanak azokra a pedagógusokra, akik olykor-erőn felül is- sokat tettek azért, hogy ne csak a tananyagot adják át, hanem erősítsék diákjaik kitartását, még ha csak az online térben tudnak is találkozni.

A novembertől májusig tartó online oktatás alatt a Kinizsi Pál Gimnázium pedagógusai egymást erősítették, támogatták. Láttuk a küzdést, együtt örültünk egy-egy jól sikerült online óra után, megosztottuk sikereinket, kudarcainkat, tapasztalatainkat egymással. Tudtuk, mennyi munka van a mi oldalunkról is, hogy sikeres tanévet zárhassunk az alsóbb éveseknél és a végzős diákjainkat érettségi vizsgára bocsáthassuk.

Gratulálunk ehhez az elismeréshez, hiszen a diák látja leginkább a mi munkánkat. Néhány gondolat a felterjesztésből:

Én Tamasi Gyopárkát tartom a legjobbnak. Engem magyar nyelv és irodalomból tanít, de emellett még földrajz szakos is. Azért tartom a legjobbnak, mert az iskolában saját véleményem szerint Ő az a tanár, aki a legjobban a szívén viseli az iskola sorsát. Mindig a maximumot nyújtja, és az online oktatás alatt számos dolog érte, ami miatt egy átlagember nem tudta volna a maximumot hozni, de ő még akkor is a legjobbat nyújtotta, függetlenül attól, hogy hétfő első óra volt vagy péntek nyolcadik. És az online oktatás alatt nem volt egy olyan tanóra sem, amikor valaki nem értette volna az anyagot. Ugyanúgy mintha ott lettünk volna az iskolapadban, elmagyarázta az anyagot. Sőt! Sokszor még engem is meglepett, hogy milyen sok készülés van egy-egy óra mögött. Összesítve a mondanivalómat, én Tamasi Gyopárka tanárnőt tartom a legjobbnak. Természetesen a többi tanárnő és tanár úr is lelkesen odatette magát az órán és jól elmagyarázta az anyagot, de én Őt tartom a legjobbnak.

Stummer-Mészáros Bernadett

intézményvezető

Ha tetszett ossza meg!