Mókás farsang a Kinizsi Gimnáziumban

A Kinizsi Pál Gimnáziumban a mókás és játékos farsangi mulatozás is egyfajta hagyománnyá vált, melyet minden évben megrendezünk. Idén 2017.  február 27-én tartottuk meg ezt az eseményt. A farsangért felelős pedagógus Zámbori Anett tanárnő, aki nélkül ez a nap nem is lenne igazi.

Az idei farsang is, mint minden évben nagyon sokszínű volt. Minden osztály más és más produkcióval lépett színpadra, voltak szinkronúszó fiúk, kívánságkosár paródia, Áramszünet paródia videós bejátszással, 70-80-as évekbeli Retro party, Angyalének, és „erdős” paródia is énekkel.

Minden osztály nagyon kitett magáért, és igyekeztek a lehető legtöbbet kihozni magukból. A zsűrizésben 3 tanár és egy iskolai dolgozó vett részt, hozzáteszem nem volt könnyű dolguk, hiszen minden osztály elképesztő hangulatot varázsolt a zsűri elé. Az osztályokat különféle kategóriák alapján díjazták, miszerint bevonták-e osztályfőnöküket, az osztály minden tagja részt vett-e benne, illetve hogy mennyire volt színes a produkció. Ezek alapján minden osztály kapott valami díjat.

Az idei farsangot a 9. a osztály nyerte meg a varázslatos énekes és táncos produkciójukkal. Mesébe illő jelenetet adtak elő, melyben nemcsak osztályfőnökük, de még Abonyiné Szakálos Viktória tanárnő, a helyettes osztályfőnök is részt vett. Idén volt egy különdíjazott osztály is, méghozzá a 12. a osztály, mivel ők az idei farsanghoz fánksütéssel járultak hozzá. Az idei farsang is kellemes hangulatban és jó társaságban telt, mellyel ismét egy színes és boldog emlékkel gazdagodtak a Kinizsi Gimnázium tanárai és diákjai, mely megszínesítette a mindennapjainkat és olyan emlékeket adott számunkra, melyet sosem felejtünk el!

Papp Alexandra, 9.c osztályos tanuló

[supsystic-gallery id=”2″]

Ha tetszett ossza meg!