Szüreti nap a Kinizsiben 2021

fotógaléria: https://photos.app.goo.gl/gg9QXnYkBpBTW3yg9

Nagyon izgalmas nap elé nézünk 2021. szeptember 22-én, hiszen egy főzőversenyen és egy gólyaavatáson vehettünk részt . Sok vicces feladattal nèzhettünk szembe, de igazán megmondom, élveztem. Az időjárás viszont akadályozni akart minket, de mi kiálltuk a próbát, és egy főzőversenyen is részt vett az osztály. Igen nagy feladattal kerültünk szembe, hiszen nem sokan voltunk a konyha tündérei, de megpróbáltuk, és mindenki kivette a részét. Igaz nem nyertünk, de az élmény felejthetetlen volt. Amikor visszagondolok rá, hogy a meleg bogrács köré állt az osztály, mert annyira hideg volt, hogy majd megfagyott, igen, az akkor nem volt vicces,  de így visszagondolva egy kicsit az.

A szüreti napon babulyást főztünk házi csipetke tésztával, amit a nagymamám és én kézzel gyúrtunk és szaggatunk. De sajnos helyezést nem értünk el. Ennek ellenére nagyon jól érezte magát az osztály. A főzés után meg is terítettünk a három fős zsűrinek. Az egyik osztálytársammal közösen mondtuk el a főzési folyamatokat.

Az egész nap összesítve élményekben gazdag volt, s köszönjük ezt a napot, felejthetetlennek érezzük, hiszen gólyák lettünk!

Rafael Tifani 9.ny

Ha tetszett ossza meg!