Tanévzáró a Kinizsiben

2022. június 28-án megtartotta a Kinizsi Pál Gimnázium a tanévzáró ünnepségét. A Honvéd Kadét Programban részt vevő diákok és tanárok erre az alkalomra felöltötték a formaruhájukat.

A közösségi munka, nyelvvizsga eredmények és a tanulmányi eredmények mellett jutalmat kaptak azok a tanulók is, akik a legtöbbet javítottak a félévi bizonyítványukhoz képest.

Ebben a tanévben a Fiatalok Egészséges Életmódjáért Egyesület által alapított Kinizsi-díjat (Decathlon utalvány) Oldal Barnabás 11. a osztályos tanuló kapta. A díj annak a 11.-es osztályos diáknak ítélhető oda, akit a Tantestület arra a legméltóbbnak ítél tanulmányi és példaértékű közösségi munkája alapján.

Kókai-Dudinszky Mónika Abony város alpolgármester asszonya által felajánlott (pénzjutalommal járó) Kinizsi ösztöndíjat iskolánk legjobb tanulmányi eredményt elérő diákja Tánczos Ildikó 10. a osztályos tanulója kapta.

Az Alpolgármester asszony egy másik díjat is felajánlott, ami ugyancsak pénzjutalommal jár: a legjobb közösségnek járó díjat. Ezt a 9.ny osztálykapta ebben a tanévben, az osztályfőnökük, Katona Brigitta vette át a díjat.

Az Abony.hu videója az eseményről:

https://www.facebook.com/abony.hu/videos/377025804318291

Gratulálunk a szép eredményekhez!

Minden diáknak és Pedagógusnak kellemes nyarat kívánunk!

Stummer-Mészáros Bernadett

intézményvezető

Ha tetszett ossza meg!